Steun ons

Onze vrijwilligers zijn betrokken en bevlogen en ondersteunen de patiënten met tijd, aandacht en zorg.

Net dat beetje meer in het UMCG

Vrijwilligers & Vrienden UMCG geeft met hart en handen om het welbevinden van kleine en grote patiënten. Dit doen we o.a. door het geven van extra aandacht, ondersteuning en afleiding tijdens het verblijf in het UMCG. Om dit te kunnen realiseren hebben wij u uw steun hard nodig.

Vaste donateur worden van Vrijwilligers & Vrienden UMCG?

Met een vaste bijdrage of een periodieke schenking verbindt u zich voor langere tijd aan Stichting Vrijwilligers & Vrienden UMCG. Dat heeft niet alleen voordelen voor ons, maar ook voor u. Een periodieke schenking is volledig aftrekbaar. Daardoor kunt u zelfs extra doneren, zonder dat u meer betaalt!

Eenmalig een bijdrage geven aan Vrijwilligers & Vrienden UMCG?

Dat kan en daar zijn we heel blij mee!
U kunt een donatie doen via ons doneerformulier
Ook kan dit via ons rekeningnummer.
U kunt ook een machtigingskaart ontvangen.

Rondleidingen

Inrichting verblijfsruimtes

Muziek aan Bed

UMCG Evenementen

Fonds Familie in de Buurt

Patiëntenbibliotheek

Wilt u Vrijwilligers & Vrienden UMCG steunen met een financiële bijdrage?

Vrijwilligers & Vrienden UMCG geeft met hart en handen om het welbevinden van kleine en grote patiënten. Dit doen we o.a. door het geven van extra aandacht, ondersteuning en afleiding tijdens het verblijf in het UMCG.

Of u kunt uw gift overmaken naar:

IBAN NL32 INGB 0682 324604
t.n.v. de Stichting Vrijwilligers & Vrienden UMCG,
o.v.v. “eenmalige donatie”.

Wilt u liever een machtigingskaart ontvangen neem dan contact met ons op via vrijwilligersenvrienden@umcg.nl of 050 361 35 57.

Ons wensenlijstje

Doneer een bijdrage aan een unieke ervaring: 2 professionele musici bespelen één cello in een kort optreden aan het bed van de patiënt. De persoonlijke benadering creëert een magisch moment dat nog lang gekoesterd wordt, ook door het personeel op de afdeling.

Meer info over het project: Muziek aan Bed

Met uw bijdrage kunnen we een actueel en breed scala van boeken en tijdschriften blijven aanbieden aan patiënten vanuit onze bibliotheek, waardoor patiënten kunnen ontsnappen aan de realiteit en zich even kunnen verliezen in een goed verhaal.

Meer info over het project: Patiëntenbibliotheek

Familie in de buurt is van levensbelang als je heel erg ziek bent, maar als je familie van ver moet komen, kunnen de kosten een probleem worden. Met uw donatie kan het fonds ‘Familie in de buurt’ financiële steun geven, zodat patiënten die een ingrijpende behandeling moeten ondergaan in het UMCG hun naaste familie dichtbij zich hebben. Die steun hebben zij hard nodig.
Wilt u bijdragen aan betere en fijnere zorg? De Qwiek.up is een zorg ondersteunend hulpmiddel dat stress en angst vermindert door prikkels te reguleren tijdens zorgmomenten, behandelingen en onderzoeken. Uw donatie maakt een verschil in het welzijn en de gezondheid van patiënten/cliënten.
Ondersteun ons bij het creëren van een warme, vriendelijke ruimte op een zorgafdeling waar patiënten en bezoekers even kunnen ontsnappen aan de ziekenhuisomgeving.
Wij verrassen onze patiënten en collega’s graag met een lunchconcert bij de Fonteinpatio in het UMCG (maandelijks op de woensdag van 12.00 – 14.00). Doneer en breng wat vreugde tijdens de lunch voor patiënten en bezoekers.

Lijkt het jou waardevol om aan de slag te gaan als vrijwilliger in het UMCG of Beatrixoord?

Wij zijn altijd wel op zoek naar vrijwilligers, dus meld je snel via de button hieronder!